Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν ανεβασμένη ερωτική διάθεση

Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν ανεβασμένη ερωτική διάθεση
Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και αυτό οφείλεται στο συνδυασμό εμπειρίας και αυτοπεποίθησης.

Είναι αρκετοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τη λίμπιντο τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, όμως φαίνεται πως οι μεγαλύτερες γυναίκες αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους και με τη σεξουαλικότητά τους.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι η πλειονότητα των νέων γυναικών αντιμετωπίζει προβλήματα αυτοεικόνας και αυτοπεποίθησης. Η σεξουαλική ζωή και επίδοση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην υγιή εικόνα σώματος και οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν περισσότερη ωριμότητα ώστε να αποδεχθούν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους.

Επίσης, η εμπειρία που συνοδεύει την ηλικία βοηθά τις γυναίκες να ξέρουν καλύτερα τι θέλουν και τι τους αρέσει. Δε διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά στο σύντροφό τους και να επιδιώξουν τη σεξουαλική κορύφωση όπως αυτές θέλουν. Έτσι, και η καλύτερη επικοινωνία συμβάλλει στην υγιή σεξουαλική ζωή.

Τέλος, οι ορμονικές αλλαγές στο σώμα πυροδοτούν την ερωτική επιθυμία. Αν και τα επίπεδα των ορμονών αρχίζουν να πέφτουν με την πάροδο του χρόνου, οι γυναίκες έχουν την τύχη να βιώνουν αυτήν την αλλαγή με πιο αργό ρυθμό απ’ ότι οι συνομήλικοί τους άνδρες.


Πηγή: http://www.onmed.gr/
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.