«Λεσβία» τραγουδίστρια: Αν ο γιος μου ήταν ομοφυλόφιλος δεν θα μπορούσα να το δεχτώ

bolkova
Το 2002, δύο κορίτσια από τη Ρωσία,η Λένα Έλενα Κάτινα και η Γιούλια Βόλκοβα, συστήνονται στο κοινό με το συγκρότημα «Τ.A.T.U.» . Το single τους «All that you Need» γίνεται παγκόσμια επιτυχία και ο λεσβιακός δεσμός που υπότιθεται ότι είχαν μεταξύ τους, θέμα στα διεθνή ταμπλόιντς. To όνομα Тату είναι η συντομη εκδοχή της ρώσικης φράσης «Эта девочка любит ту девочку» (eta devochka lyubit tu devochku), που σημαίνει «αυτό το κορίτσι αγαπάει εκείνο το κορίτσι» και το 2003, το συγκρότημα κατέκτησε την 3η θέση στην Eurovision.

H αλήθεια για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις αποκαταστάθηκε μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το 2003 στο οποίο τα δύο κορίτσια ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους. Τρία χρόνια αργότερα, η Γιούλια Βόλκοβα δήλωνε: «Το σλόγκαν μας είναι να αγαπάς, και ότι δεν έχει σημασία ποιον αγαπάς. Θέλουμε να πούμε ότι ένας άντρας μπορεί να αγαπήσει έναν άλλο άντρα και μία γυναίκα, μία άλλη γυναίκα. Αν όλοι οι άνθρωποι αγαπιούνταν μεταξύ τους, θα ήταν πιο εύκολο να ζήσεις σε αυτόν τον κόσμο. Αν οι άνθρωποι οδηγούνται από το μίσος και το κακό, τότε τίποτα καλό δεν θα βγει».

Σήμερα, η Βόλκοβα δεν μοιάζει πια να συμμερίζεται τις ίδιες απόψεις: «Ένας άντρας πρέπει να είναι άντρας. Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να τεκνοποιήσει, είναι η φύση τέτοια. Ο άντρας για μένα, είναι στήριγμα, είναι η δύναμη. Δεν θα δεχόμουν έναν gay γιο». Για τις ομοφυλόφιλες, μοιάζει πιο ανεκτική, «Οι λεσβίες είναι πιο αποδεκτές από ότι οι gay, γιατί οι γυναίκες είναι «αισθητικά καλύτερες»
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.