Δεν κρίνουμε την καλλιτεχνική του άξια από τα πιστεύω του...

Μετά τα όσα έχουν συμβεί με τη δέσμευση των χρημάτων του Νότη Σφακιανάκη από την Εφορία αλλά και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί...
από τις δηλώσεις του, η Σαμπρίνα με μήνυμά της στο facebook παίρνει ανοιχτά το μέρος του για να τον υπερασπιστεί και τα βάζει με όλους όσοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα για το ποιον του τραγουδιστή.
«Από πότε επιτρέπεται ένας δημοσιογράφος, να ενημερώνει τον κόσμο σύμφωνα με την προσωπική του εμπάθεια, η συμφέρον?» αναρωτιέται η Σαμπρίνα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook και συνεχίζει: «Παρουσιάζοντας μια μισή αλήθεια.. κομμένη και ραμμένη στα μέτρα που θέλει...?
Λέει οτι δεν ήταν συνεπής στις φορολογικές του υποχρεώσεις... χαχαχα δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του αμερόληπτου δημοσιογράφου, είναι υποχρέωση όλων μας να υποκύψουμε και να πληρώνουμε όλους τους παράνομους φόρους που μας επιβάλλουν, όλοι αυτοί που μας έκλεψαν... Δυστυχώς για όλους μας ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη, και αν όλοι το κάναμε αυτό ίσως να ήταν διαφορετικά κάποια πράγματα... Παρακάτω λέει ότι ήλπιζε ειδικής μεταχείρισης... ποιος??? μήπως ο δημοσιογράφος ελπίζει ειδικής μεταχείρισης, όταν με πλάγιο τρόπο συκοφαντεί έναν άνθρωπο και εν ολίγοις μας λέει ότι είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ..Όσον αφορά και την απόπειρα του συγκεκριμένου δημοσιογράφου να κρίνει και την καλλιτεχνική του αξία,... αυτό και αν είναι τρανό παράδειγμα της βλακείας του εγκεφάλου του... και της αμεροληψίας του.... Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου, είναι δικά του όποια και αν είναι, και δεν κρίνουμε την καλλιτεχνική του άξια από αυτό.. Μήπως εσείς αγαπητέ δημοσιογράφε νομίζετε ότι απευθύνεστε σε πρόβατα?»  

gossip-tv.gr
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.