Συνελήφθησαν ανήλικοι στην Καβάλα για κλοπές.

Συνελήφθησαν ανήλικοι στην Καβάλα για κλοπές.


Μια ανήλικη Ελληνίδα και δυο επίσης ανήλικοι Αλβανοί συνεργοί της συνελήφθησαν στην Καβάλα για κλοπές.
Η συμμορία των ανηλίκων είχε διαπράξει τουλάχιστον μια κλοπή και δύο απόπειρες κλοπής τον τελευταίο μήνα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέπραξαν και άλλες κλοπές.
Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας οδήγησαν στα ίχνη της 14χρονης κοπέλας που αποδείχθηκε ότι είχε διαρρήξει ένα σπίτι στην πόλη της Καβάλας στις 23 Σεπτεμβρίου και είχε κλέψει διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό.
Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι η ανήλικη συνεργαζόταν με τους δυο Αλβανούς ηλικίας 17 και 15 χρόνων, ενώ και οι τρεις έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι δυο αλλοδαποί είχαν αποπειραθεί στις 10 Σεπτεμβρίου να διαρρήξουν το παγκάρι μιας εκκλησίας σε χωριό της Καβάλας χωρίς να τα καταφέρουν, αλλά την ίδια ημέρα διέρρηξαν και ένα κατάστημα στο οποίο όμως δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν.
Σε βάρος των τριών ανήλικων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή που υποβλήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.