ΦΙΔΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΕΟΣ


Ένας άντρας από την Γκάνα ισχυρίζεται ότι ένα φίδι τον δάγκωσε στην άκρη του πέους του, όταν πήγε να χρησιμοποιήσει μια δημόσια τουαλέτα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη Huffington Post, που επικαλείται την ιστοσελίδα Ghanaweb.com συνέβη την Τετάρτη, όταν ο 34χρονος Kwabena Nkrumah βγήκε ουρλιάζοντας από τη δημόσια τουαλέτα, φωνάζοντας «φίδι, φίδι!», σκορπώντας τον πανικό σε όσους ακόμη βρίσκονταν μέσα.

Ο ίδιος δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι στην αρχή δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, μέχρι που έσκυψε και είδε το φίδι. 

Βέβαια, όσο σπάνια και περίεργη κι αν είναι αυτή η ιστορία… η αντίστροφή της είναι ακόμη πιο αξιοπερίεργη! Πριν από ένα χρόνο ένας άντρας από το Νεπάλ, συνεχίζει το δημοσίευμα, δάγκωσε μια κόμπρα, αφού πρώτα είχε δεχτεί το δάγκωμα του φιδιού. Ο άντρας, όπως είπε ο ίδιος, πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο (δαγκώνοντας το φίδι μέχρι να πεθάνει) θα αποκτούσε ανοσία στο δηλητήριό του.

«Ένας γητευτής φιδιών μου είχε πει ότι αν με δαγκώσει κάποιο φίδι, να το δαγκώσω κι εγώ μέχρι να πεθάνει και πως έτσι δε θα πάθω τίποτα» είχε πει στο BBC.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.