ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!


ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!
Για την εμπειρία και τις εντυπώσεις της από το show χορού του ΑΝΤ1 μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε τηλεοπτικό περιοδικό.

Όταν ρωτήθηκε ποιόν παίκτη που αποχώρησε από το φετινό Dancing With The Stars θεωρούσε φαβορί; «Βέβαια, η Ευαγγελία Αραβανή. Ήταν από τις καλύτερες χορεύτριες. Εξαιρετικός ήταν και ο Μιχάλης Μουρούτσος. Πραγματικά, έγιναν εντελώς απρόβλεπτες αποχωρήσεις», απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του «DWTS», αρκέστηκε στο να σχολιάσει: «Είναι τόσο διαφορετικό και ανατρεπτικό το φετινό show, που κανένας δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη. Τα ζευγάρια που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι είναι εξίσου φαβορί, αλλά και η θέση μου είναι τέτοια, που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν έχω ξεχωρίσει κάποιο!».

  Μάλιστα, μίλησε στο περιοδικό «TV Box» και για τη συνεργασία της στον προηγούμενο κύκλο του «Dancing With the Stars» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη φετινή με τη Δούκισσα Νομικού. «Εξαρχής ήταν άκυρο από τα media το γεγονός ότι μπήκαν στη διαδικασία να συγκρίνουν δύο διαφορετικές προσωπικότητες, ανόμοια πρόσωπα. Και οι δύο είναι εξαιρετικές στη δουλειά τους και μάλιστα η Δούκισσα στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας τα έχει καταφέρει σπουδαία», είπε.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.