Το... γλυκό δώρο της Φαρμάκη στον Αλεξάνδρου

alexandrou
Στην αρχή δεν το είχαν παραδεχτεί, αλλά τώρα όχι μόνο μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους, αλλά δεν έχουν θέμα και να μοιραστούν διαδικτυακά και πιο… προσωπικές τους στιγμές.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το δώρο που του έκανε η σύντροφός του, Όλγα Φαρμάκη!

Το μοντέλο ευχαρίστησε όλους τους followers του για τις ευχές με τις οποίες τον είχαν γεμίσει με τον πιο γλυκό τρόπο – κυριολεκτικά!

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έβγαλε φωτογραφία το τσίζκεικ δια χειρός… Όλγας και έγραψε: «σας ευχαριστώ όλους όλες για τις ευχές σας θα προσπαθήσω να σας απαντήσω σε όλους και ο Άγιος Δημήτριος να σας προστατεύει.... το καλύτερο δώρο που πήρα από τα χεράκια σου @olgafarmaki».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ποστ είναι το πρώτο στα social media που αφορά στη σχέση τους και από ότι μπορούν όλοι να καταλάβουν, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
doro-srton-alexandrou



Πηγή: star.gr
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.