Η μεγάλη θυσία της Kate Middleton για την αδερφή της

Kate MiddletonΗ Kate Middleton λατρεύει και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της, Pippa και γι’ αυτό η Δούκισσα του Cambridge έκανε μία μεγάλη θυσία για το καλό της.

Όλοι θυμόμαστε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Pippa Middleton στο γάμο της αδερφής της με τον πρίγκιπα William, η οποία έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της. Κι όπως είναι φυσικό όλοι περίμεναν με αγωνία την Kate να βρεθεί αντίστοιχα στο πλευρό της αδερφής της. Σύμφωνα με την Judy Wade όμως, τη συντάκτρια του Παλατιού η Kate Middleton δεν θα είναι στο πλευρό της Pippa ως παράνυφος, ούτε και ως Κυρία επί των Τιμών, όταν θα παντρευτεί με τον James Matthews το 2017.

Όπως ανέφερε λοιπόν η συντάκτρια είναι φυσικό, πως όλα τα βλέμματα θα στραφούν στη μελλοντική Βασίλισσα και θα αποσπάσει την προσοχή των καλεσμένων από τη νύφη. «Η Kate θα επισκιάσει την αδερφή της. Είναι μία περίπλοκη κατάσταση για την Pippa. Φυσικά και θέλει την αδερφή της στο πλευρό της, άλλωστε ποιον θα μπορούσε να εμπιστευτεί και να στηριχτεί;» ανέφερε η Judy Wade στο περιοδικό People.

«Αν η αδερφή σου όμως, είναι η μελλοντική βασίλισσα, θα επισκιάσει τη νύφη και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Και η Kate θα ήθελε να είναι όσο πιο μακριά γίνεται από αυτό».

Σύμφωνα με την παράδοση, η Pippa θα έπρεπε να κάνει την Kate, Κυρία επί των Τιμών αντί για παράνυφο, καθώς τη θέση αυτή παίρνει κάποιο ανύπαντρο μέλος της οικογένειας. Ένας πιθανός ρόλος για τη Δούκισσα θα ήταν να διαβάσει κάποιο λόγο, όπως είχε κάνει και ο αδερφός της James στον βασιλικό γάμο.
Τώρα μένει να δούμε εάν θα επαληθευτεί αυτό το σενάριο!

Πηγή: queen.gr
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.