Πώς θα αποφύγετε τους ερεθισμούς από το μακιγιάζ

makigiaz
Τρία λάθη που πρέπει να προσέξετε
Το να βάζετε πολλά προϊόντα και όχι τα απαραίτητα ή να μην κάνετε ντεμακιγιάζ είναι από τα πιο γνωστά λάθη που οδηγούν σε ερεθισμούς και κοκκινίλες. 
Μάθετε και ποια άλλα μπορεί να σας επιβαρύνουν.
1. Καθαρίζετε το πρόσωπό σας τρίβοντάς το δυνατά με σκληρά καθαριστικά
Με το να το τρίβετε δυνατά δεν θα το καθαρίσετε καλύτερα. Κάθε άλλο! Θα δημιουργήσετε ερεθισμούς και κοκκινίλες. Επίσης, αν έχετε στίγματα ή λιπαρό δέρμα ίσως ένα σκληρό καθαριστικό που αφαιρεί τη λιπαρότητα να σας κάνει να νιώθετε καλά. Όμως τα σκληρά προϊόντα αφαιρούν από το δέρμα τα καλά λιπαρά του στοιχεία και το φυσικό προστατευτικό του φιλμ ενώ όταν τρίβετε με μανία το δέρμα σας αυτό κάνει υπερπαραγωγή λίπους. Προτιμήστε ένα γαλακτώδες καθαριστικό και αφαιρέστε τη βρομιά με απαλές κινήσεις.
2. Δεν πλένετε τα πινέλα σας
Τα πινέλα για το μακιγιάζ σας βρομίζουν με τη χρήση, από τα υπολείμματα προϊόντος και τη λιπαρότητα του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα βακτήρια να εισχωρούν στο δέρμα σας και να δημιουργούν ερεθισμούς. Τα πινέλα πρέπει να πλένονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Δοκιμάστε ένα σαμπουάν με χαμηλό Ph ή ένα ειδικό προϊόν για καθάρισμα πινέλων.
3. Ακουμπάτε τα χέρια σας στο πρόσωπο
Όταν ακουμπάτε το πρόσωπό σας με τα χέρια σας και μάλιστα όταν αυτά είναι βρόμικα το γεμίζετε βακτήρια. Κι όταν γράφουμε βρόμικα εννοούμε ότι ακόμη κι όταν είστε στο γραφείο και πληκτρολογείτε τα βακτήρια του πληκτρολογίου μεταφέρονται στα δάκτυλά σας και αυτά στο πρόσωπο. Προσπαθήστε να το αποφεύγετε και, φυσικά, εννοείται ότι πρέπει να πλένετε τα χέρια σας προτού απλώσετε make up ή κρέμα.
Το μυστικό
Όταν δεν καθαρίζετε σωστά το πρόσωπό σας το μακιγιάζ, η βρωμιά και ο ιδρώτας της ημέρας μπλοκάρουν τους πόρους του δέρματος και προκαλούν στίγματα.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.