Οι πιο ενοχλητικοί χρήστες του Facebook

Οι πιο ενοχλητικοί χρήστες του Facebook-1
Οι χρήστες του Facebook που καυχιούνται ότι διαθέτουν σύντροφο και διαλαλούν τη σχέση τους είναι οι πιο ενοχλητικοί χρήστες του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, όπως αποκαλύπτει έρευνα. 

Δεν εκπλήσσουν καθόλου τα αποτελέσματα από το γεγονός ότι το 26% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έχουν βαρεθεί να βλέπουν δημοσιεύσεις με γλυκανάλατα ερωτικά μηνύματα. 

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό που συμβαίνει στο Facebook, το να βλέπει κανείς δηλαδή κάποιον να υπερηφανεύεται για την φίλη ή τον φίλο τους», ανέφερε ένας από τους ανθρώπους που ρωτήθηκαν από το promotionalcodes.org.uk. 

Επιπλέον, το 22% καταδικάζει όσους γράφουν για τις τέλειες ζωές τους: «Μισώ όσους χρήστες επιδεικνύουν το πόσο τέλειες είναι οι ζωές τους. Μοιράζονται πληροφορίες μόνο και μόνο για να καυχηθούν για το πόσο υπέροχα είναι για εκείνους. Με κάνει να θέλω να τους σβήσω από φίλους μου …», γράφει ένας άλλος.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.