Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι θα πει στον γιο του για την ΜΗΤΕΡΑ του!

sergoulopoulos
O Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά σχετικά με τη μεγάλη αγάπη της ζωής του, τον γιο του.


Ο ίδιος μάλιστα είπε:«Μοιάζει πολύ και στον μπαμπά μου… Έκανα το παιδί τώρα, γιατί οι συγκυρίες ήρθαν έτσι. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα σχέση και μπόρεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Όλα παίζουν ένα ρόλο. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Μέχρι τώρα ήμουν γιος και, αν θες, πολλές φορές συμπεριφερόμουν και σαν γιος. Τώρα δεν έχω τα περιθώρια να συμπεριφερθώ ως γιος. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα».
Όσο για την απουσία της μητέρας του Γιώργου από τη ζωή τους ο παρουσιαστής σημείωσε: «Έχω μια μεγάλη οικογένεια, που αποτελείται από πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους είμαι στενά δεμένος. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μόνο με τον ένα γονιό και μεγαλώνουν πάρα πολύ καλά, διότι παίρνουν αξίες. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι περισσότερο να πω πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος μεγαλώνει μέσα σε μιααρμονική οικογένεια».
Όσο για το τι θα πει στο παιδί όταν μεγαλώσει και ρωτήσει για τη μητέρα του ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Έχω σκεφτεί τα πάντα. Δεν θα μπω, όμως, σε λεπτομέρειες. Δεν θα διηγηθώ σε κανέναν το πώς θα διαχειριστώ τη ζωή μου και το παιδί μου. Δεν αφορά κανέναν η ζωή μου, για να την κάνω ανάγνωσμα».

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.