Ηλιάκη- Μουτσινάς: Το χρονικό μιας άγνωστης κόντρας…

Ηλιάκη- Μουτσινάς: Το χρονικό μιας άγνωστης κόντρα
Είναι το τρίτο και τελευταίο κομμάτι που αφορά στις σχέσεις των τριών παρουσιάστων του «Δέστε τους». Ρεπορτάζ που αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Την αλήθεια. Πέρα απο συμπάθειες φιλίες και δημόσιες σχέσεις. 
Οι δυο τους πουλούσαν όπου βρισκόταν την ιδανική συνεργασία τους με ουκ ολίγα εντυπωσιακά επίθετα. Νόμιζε κανείς πώς ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Όμως η αλήθεια απείχε πολύ απο την βιτρίνα.
Η γνωριμία τους ξεκίνησε απο την εποχή που η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε

 να κάνει την στενή συνεργάτιδά της, την γραμματέα της παρουσιάστρια. Και κάπως έτσι η Μαρία βρέθηκε μπροστά απο τις κάμερες. Και κάπως έτσι η παρέα του Κους Κούς ξεκίνησε. Η σχέση τους δεν ήταν ποτέ ιδανική. Ήταν ωστόσο απολύτως συμφεροντολογική.
Τα κολπάκια στο Κους Κους και οι ελεγχόμενες-εκ του ασφαλούς πάντα κόντρες- γέννησαν το «Δέστε τους». Μια καλιαρντή εκπομπή χωρίς καμία βάση. Χωρίς καμία ουσία. Είχε σχόλιο είχε κριτική και χαβαλέ. Οκ. Κι αυτό χρειάζεται στην τηλεόραση. Αλλα πείτε μου. Ποιος θα θυμάται το συγκεκριμένο προϊόν δέκα χρόνια μετά; Θα γραφτεί ποτέ σε τηλεοπτικό αλμανάκ του μέλλοντός;
Ε… δε νομίζω.
Η σχέση των δυο αλλοτριώθηκε πριν μερικούς μήνες. Απο την μέρα που ο Νίκος και το κανάλι τα έσπασαν. Η Μαρία του χρεώνει πολλά. Κυρίως ότι με την απόφασή του την αφήνει αίολη… χωρίς δουλειά και βεβαίως χωρίς αντικείμενο.
Τα νεύρα είναι πολλά και ειδικά στο τελευταίο πάρτι έκπληξη της Μαρίας οι δυο τους δεν ήταν στα καλύτερά τους. Παρά τις αγκαλιές τις φωτογράφιες και τα σχόλια στα social media.
Και είναι λογικό. Βλέπετε ο Νίκος έχει την Ζέτα και στην τελική αν φάει την ήττα-που κάποιοι λένε ότι θα την φάει φέτος- θα χωθεί για παράδειγμα σε καμια κριτική επιτροπή. Η Μαρία άραγε τι θα κάνει; Θα πάει πανελατζού στην Τσιμτσιλή ή στη Μενεγάκη; Ω μοντιέ… τι πισωγύρισμα…
nassos blog
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.