ΕΛΕΟΣ πια με το photoshop! ΔΕΙΤΕ πώς είναι στην πραγματικότητα η Έλενα Παπαρίζου! Γιατί έχει αφήσει τον εαυτό της η τραγουδίστρια;;; (PHOTO)

ΕΛΕΟΣ πια με το photoshop! ΔΕΙΤΕ πώς είναι στην πραγματικότητα η Έλενα Παπαρίζου! Γιατί έχει αφήσει τον εαυτό της η τραγουδίστρια;;; (PHOTO)
Αγχωμένη είναι η Έλενα Παπαρίζου αυτή τη περίοδο.. και όχι άδικα... η καριέρα της έχει πάρει την κατιούσα. Δεν έχει κάνει επιτυχία εδώ και καιρό ...
ούτε καμία καλή συνεργασία στην πίστα. Αντίθετα η τελευταία της ήταν πλήρη αποτυχία με την Θεοδωρίδου.
«Ο περίγυρο της την έχει φάει» λένε όσοι την ξέρουν καλά. Θέλουν ξαφνικά να την κάνουν Λόπεζ... Ε δεν γίνεται... την πρήζουν με τα αγγλόφωνα, με νέα καριέρα στη Σουηδία... ακόμα και επιλογή της να την εκπροσωπήσει την Γιουροβίζιον αποδείχθηκε μοιραία αφού αποκλείστηκε... η Έλενα δεν είναι συγκεντρωμένη.
Και πρέπει να καταλάβει ότι βρίσκεται την Ελλάδα και να προχωρά με τα ελληνικά δεδομένα. Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τις ξενόγλωσσες μπαλάντες της. εδώ ολόκληρη Βίσση και απέτυχε όταν άλλαξε στίχο... τα λάθη διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.
Κανείς δεν νοιάζεται παρά μόνο για τα προσωπικά της. Και η ίδια αντί να προφυλάξει αυτή την εικόνα δίνει συνέντευξη και μιλά μόνο γι αυτά.. Ποζάρει σέξι με άλλο κορμί, επεξεργασμένο και δείχνει μια Έλενα που δεν συγκινεί κανέναν πια...
Γι αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά τα επόμενα βήματα της. όπως μαθαίνω θα κόψει και κάποιους ανθρώπους που είχαν επιρροή δίπλα της...
1
Πηγη

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.