To σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ελεονώρας...

Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη στο τιμόνι της εκπομπής βρήκε χθες στον άερα το «Μελέτησέ το»...
Η γνωστή παρουσιάστρια ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν της επιτρέπει να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, και γι’ αυτόν τον λόγο θα αντικατασταθεί προσωρινά από την Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Τι συμβαίνει στην Ελεονώρα;

Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της ο οποίος αποκάλυψε: «Η Ελεονώρα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη σπονδυλική της στήλη και κατά καιρούς περνάει εξάρσεις. Την Παρασκευή το μεσημέρι κατέβηκε στο καμαρίνι και ξαφνικά μούδιασε το πόδι της. Δεν έδινε καμία εντολή. Άρχισε να τρομοκρατείται και από το φόβο της λιποθύμησε. Ήρθε και την πήρε ο αδελφός της ο οποίος ανησύχησε πολύ. Στο νοσοκομείο οι γιατροί της έκαναν δυο ενέσεις στην σπονδυλική στήλη και θα συνεχίσει να κάνει ακόμη μια την επόμενη εβδομάδα».

Παρά τις προσπάθειες που έκανε η ίδια να βρεθεί στην εκπομπή, οι έντονοι πόνοι που νιώθει δεν σταμάτησαν να την βασανίζουν και έτσι η μετακίνησή της κρίθηκε ανέφικτη, ενώ όπως όλα δείχνουν, η επέμβαση στην σπονδυλική στήλη είναι θέμα χρόνου.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.