Έξω φρενών ο Ουγγαρέζος με την Μπουλέ! Σηκώθηκε να φύγει η παρουσιάστρια από το Πρωινό μου...

Αφορμή φράση της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δείτε τον "χαμό" που ξέσπασε στην εκπομπή!...

Ο χαρακτηρισμός "γκαντέμω" που χρησιμοποίησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη Νάντια Μπουλέ αποτέλεσε αφορμή για να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στο Πρωινό mou που κράτησε αρκετά λεπτά.

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την καλεσμένη του Νάντια Μπουλέ για τη φράση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια απέδωσε τις ευθύνες στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το λάθος ξεκινάει από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί την επόμενη φορά που θα τον συναντήσω στο δρόμο να έχει τρακάρει, δεν θα σταματήσω ούτε για να δω αν θέλει βοήθεια».

Αυτό εξόργισε τον Δημήτρη που άρχισε να φωνάζει πίσω από το πλατό: «Για όλα φταίει ο Ουγγαρέζος! Να το λύσουμε εδώ στον αέρα! Τα φορτώνετε όλα στον λαλάκα! Φεύργω ρε»!

Το όλο σκηνικό έφερε σε εξαιρετική αμηχανία τη Νάντια Μπουλέ η οποία σηκώθηκε να φύγει.

Τελικά, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, η Νάντια είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή της. Ήταν λίγο άκυρο το όλο σκηνικό. Ως άκυρο και μια άτυχη στιγμή το προσπερνάω».

 - 
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.