Διονύσης Πυρομάλλης: «Έφυγε»… επανήλθε με ηλεκτροσόκ και βγαίνει απο την εντατική...

Τα νέα είναι πολύ καλά για τον νεαρό σχεδιαστή κοσμημάτων...
που εδώ και δέκα μέρες παλεύει με τον θάνατο. Οι τελευταίες αναφορές απο το νοσοκομείο κάνουν λόγο για βελτίωση της κατάστασής του με τους γιατρούς να δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι. 
Γεγονός είναι ότι δεν είναι πια σε καταστολή, αναπνέει χωίς μηχανική υποστήριξη, άνοιξε τα μάτια του αλλά ακόμη δεν επικοινωνεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βγεί απο την εντατική απο μέρα σε μέρα.
Γεγονός επίσης είναι ότι ο Διονύσης έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και μετά απο περίπου 40 λεπτά συνεχών προσπαθειών ανάνηψης, οι γιατροί και οι νοσηλευτές κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
Παρά τα καλά νέα ο Γολγοθάς δεν έχει τελειωμό. Οι θεράποντες ιατροί του ασθενούς αναμένεται να εκτιμήσουν τις τυχόν ζημιές στον εγκέφαλο απο τα πολύ σοβαρά χτυπήματα. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Διονύσης να υποβληθεί σε μια σειρά πολύ σοβαρών εξετάσεων. Ανάλογα με τ΄αποτελέσματα της αξονικής αλλά και μαγνητικής τομογραφίας θα του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.
Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και κουράγιο στους οικείους του.
nassos blog
 gossip-tv.gr 
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.