Φάντασμα... έτρεχε στις κερκίδες γηπέδου της Βολιβίας [Video]

Οργιάζουν οι μύθοι στη Βολιβία μετά την μετάδοση του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στις ομάδες The Strongest και Defensor Sporting. 
Ο τηλεοπτικός φακός του FOX κατέγραψε ένα… φάντασμα που φαίνεται να έχει στοιχειώσει το γήπεδο Στάδιο Χερνάντο Σίλες στην πόλη Λα Παζ.

Λίγα λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η κάμερα εστιάζει στην απέναντι κερκίδα, όπου εμφανίζεται φιγούρα να τρέχει από τη μία άκρη στην άλλη και να περνάει μέσα από το διαχωριστικό πλέγμα. Το φαινόμενο ανεξήγητο και πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για φάντασμα, άλλοι για κάποιο σφάλμα της κάμερας και άλλοι για κάποιο τρικ. 

Πάντως, για την ιστορία, ο αστικός μύθος λέει ότι το γήπεδο χτίστηκε σε σημείο όπου παλαιότερα βρισκόταν ένα νεκροταφείο, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για φαντάσματα του παρελθόντος καθώς τη δεκαετία του '50 ένα τμήμα της κερκίδας κατέρρευσε παρασύροντας στο θάνατο 500 θεατές.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.