ΔΟΥΚΙΣΣΑ : Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧ!!

ΔΟΥΚΙΣΣΑ : Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧ!!
Μοντέλο, επιλεκτικά πια για σημαντικές συνεργασίες και καμπάνιες, παρουσιάστρια στην τηλεόραση και «δόκιμη» ηθοποιός. 

Μπορεί αυτό το multi-tasking στο εξωτερικό να είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά στην Ελλάδα δημιουργεί μια καχυποψία, βασισμένη στην εύλογη ερώτηση: 


Μπορεί κάποιος να είναι καλός σε όλα;

«Την καχυποψία την καταλαβαίνω, τα ξεπερασμένα στερεότυπα που υφίστανται ακόμη δεν καταλαβαίνω. Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να σχολιάζουμε το διπλανό μας, αντί να κοιτάμε τον εαυτό μας. Η δική μου άποψη είναι ότι μία φορά δίνονται κάποιες ευκαιρίες, που καλό είναι να τις αρπάζεις. 

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγουν πάντα σε καλό. Προτιμώ, όμως, να τις ζω και, όταν περάσουν τα χρόνια, να σκέφτομαι πως δοκίμασα να κάνω και κάτι άλλο, παρά να αναρωτιέμαι πώς θα ήταν κάτι που φοβήθηκα να κάνω λόγω των σχολίων που θα ακολουθούσαν.


 Σχόλια πάντα θα γίνονται, το θέμα είναι, στο τέλος της ημέρας, να κάνει ο καθένας αυτό που πραγματικά θέλει» τόνισε στο InStyle η Δούκισσα Νομικού. 


Ακόμα και την αμήχανη στιγμή που καλεσμένοι στο show βρέθηκαν οι θεατρικοί «γκάνγκστερ» του Sugar (του μιούζικαλ όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια), οι οποίοι, μιλώντας για τους συντελεστές της παράστασης, απέφευγαν να αναφέρουν το όνομα της, ίσως από ανασφάλεια αν πρέπει να μιλήσουν για την πρώην παρουσιάστρια, η Δούκισσα αποφόρτισε τη στιγμή, στέλνοντας φιλιά στη Ζέτα. 


Ένιωσε ποτέ δυσάρεστα με αυτές τις συνεχόμενες συγκρίσεις με την προκάτοχο Ζέτα; «Όχι. Όλο αυτό το θέμα το είχα βγάλει απ' το μυαλό μου από την αρχή και χαίρομαι που τελικά δεν με επηρέασε». 


Μετρώντας πλέον τρεις μήνες στο και έχοντας κερδίσει την αποδοχή του κοινού, νιώθει κατά κάποιον τρόπο δικαιωμένη; «Αυτό που νιώθω είναι απερίγραπτη χαρά. Δεν προτρέχω να βγάλω συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει τελικά τι ήταν σωστό και τι όχι».
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.