Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ!!

Για τα χρόνια που ήταν στον «Πρωινό Καφέ» και ειδικότερα για τη σχέση της με τη Λίτσα Πατέρα μίλησε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την απορία της για την κακή σχέση που με την Λίτσα Πατέρα, ενώ τόνισε ότι είχε στενοχωρηθεί πολύ.


Όταν αναφέρθηκε από παρευρισκόμενο ότι η Λίτσα Πατέρα είχε πει «δυστυχώς» για τη συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη, η τελευταία φάνηκε αρχικά ξαφνιασμένη και κατόπιν εξήγησε: 


«Το κεφάλαιο “Λίτσα” με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ όταν ήμουν στον Πρωινό Καφέ. Ποτέ δεν έμαθα αν όντως υπήρχε κάτι και τι ήταν αυτό. Και προσπάθησα να την πλησιάσω και κλάματα έβαλα από τη στεναχώρια μου και πόρτα της χτύπησα και δώρο της πήρα και γράμμα της έγραψα... Της ζήτησα να μου εξηγήσει αν έχω κάνει κάτι άθελά μου. Συζητούσα με τους ανθρώπους της παραγωγής μήπως εγώ έχω κάνει κάτι, κανείς δεν μπορούσε να μου απαντήσει. Ποτέ δεν έμαθα, ποτέ δεν μου λύθηκε η απορία».


Η παρουσιάστρια τόνισε ακόμη πως: «Τις προσπάθειές μου εγώ τις έκανα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θέλει ή να μην θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του. Πραγματικά την αγαπάω και έχω πληγωθεί».


Τέλος, κάλεσε τη Λίτσα Πατέρα αν επιθυμεί να πάει ως καλεσμένη στο «Μελέτησέ το» για να συζητήσουν το θέμα ζωντανά.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.