"ΕIΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ"


Για το χωρισμό και τη νέα αρχή στη ζωή της μίλησε η Βίκυ Καγιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να ξαναφτιάξει τη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ή σου έρχονται κάποια πράγματα ή δεν σου έρχονται».

«Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Το διαζύγιο είναι ακόμη νωπό. Άλλωστε τόσο σοβαρές αποφάσεις δεν πραγματοποιούνται βάσει προγραμματισμού. Ή σου έρχονται κάποια πράγματα ή δεν σου έρχονται. Επομένως, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», ανέφερε, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν επιθυμεί ένα παιδί, απάντησε: «Σαφώς! Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις όμως. Θα γίνει κι αυτό στην ώρα του».

Η ίδια σχολίασε και το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες της χρεώνουν κάποιες σχέσεις: «Είναι αλήθεια αυτό. Όταν βγήκα με τον άντρα της στενής μου φίλης και φωτογραφήθηκα με αγαπημένους μου συνεργάτες γράφτηκαν ανυπόστατα πράγματα. Ο κόσμος δεν γνωρίζει ποιοι είναι φίλοι μας και είναι φυσιολογικό να υπάρχει σύγχυση. Από το καλοκαίρι υπάρχει μια σχετική παραφιλολογία».
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.