ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ


Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη του, μιλάει τόσο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε πρόσφατα με την επιχείρησή του ενώ απαντά και στους επικριτές του για όλα όσα του καταλόγισαν τον τελευταίο καιρό.

«Εγώ δεν είχα άλλη επιλογή από το να δουλέψω και πάλι ως υπάλληλος, για να επιβιώσω» λέει στα παραπολιτικά και συνεχίζει: «Βλέπω όμως ότι κάποιοι έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο λάσπης με σκοπό να με εξοντώσουν και επαγγελματικά, εκτός από ηθικά, τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου, στη φάση μου που βρίσκομαι. Έκανα το χρέος μου για να σώσω την ΙΜΑΚΟ το 2011. 

Έβαλα 6 εκατομμύρια ευρώ περίπου στην εταιρεία προερχόμενα από το σύνολο των προσωπικών μου καταθέσεων μετά από 30 χρόνια δουλειάς- το μεγαλύτερο μέρος- και από δάνεια στα οποία έβαλα εγγύηση την προσωπική μου περιουσία που τελικά εκποιήθηκε». Όσο για εκείνους που τον επικρίνουν μέσα από τα social media, ο ίδιος απαντά: 

«Όσο για κάποιους γραφικούς σε διάφορα social media, που από τη μία μεριά με κανιβαλίζουν και πανηγυρίζουν για την πτώχευσή μου και από την άλλη «κλαίνε» για τους εργαζομένους τι να πω; Σε αυτούς μόνο ένας πολύ καλός ψυχίατρος μπορεί να δώσει απάντηση».
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.