"ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ"

"ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ"
Μπορεί να είναι το πιο δυνατό όνομα της Γερμανίας στον χώρο του μόντελινγκ, όμως φαίνεται ότι η συμπλήρωση των 40 ετών πτόησε το ηθικό της.

 Ο λόγος για την πανέμορφη Χάιντι Κλουμ, η οποία δήλωσε ότι αποφάσισε να κρεμάσει τα… εσώρουχά της!


«Δεν θα ανέβω ξανά στην πασαρέλα φορώντας μονάχα εσώρουχα. Πλέον αυτό με κάνει να νιώθω άβολα», δήλωσε η Γερμανίδα καλλονή, χωρίς να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πόζαρε περήφανη με το σουτιέν πολλών εκατομμυρίων «Fantasy Bra» στο φαντασμαγορικό σόου με τους λοιπούς «αγγέλους» της Victoria Secret.


Η Κλουμ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει ακόμα να αποσυρθεί από το μόντελινγκ. «Συνεχίζω να κάνω φωτογραφίσεις για εξώφυλλα περιοδικών και διαφημιστικά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό της, δήλωσε συμφιλιωμένη μαζί τους και απέκλεισε το ενδεχόμενο πλαστικής επέμβασης.


«Δεν θα μπορούσα να πω ότι αγαπάω τις ρυτίδες μου, όμως είναι αναπόφευκτο να τις αποκτήσει κανείς. Δεν θα έκανα ποτέ πλαστική επέμβαση. Τις φοβάμαι πολύ. Τρομάζω στην ιδέα ότι θα κοιταχτώ μετά στον καθρέφτη και θα δω ένα πρόσωπο που δεν είμαι συνηθισμένη να βλέπω», δήλωσε.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.