ΤΟ 2014 Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ


Από τη Eurovision θα εξαρτηθεί η ημερομηνία του γάμου της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί μέσα στο 2014, αλλά δεν έχει ορίσει ακριβή ημερομηνία επειδή θα εξαρτηθεί από τη συμμεττοχή της τραγουδίστριας στη Eurovision εκπροσωπώντας τη Σουηδία με το τραγούδι Survivor.

 "Ιδανικά η Έλενα και ο Ανδρέας θέλουν ο γάμος τους να γίνει στα τέλη της Άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού, λίγο μετά το τέλος της Eurovision, τον Μάϊο", δηλώνει άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας στη Real Life.  

Το ζευγάρι πάντως επιθυμεί να τιμήσει τις παραδόσεις και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου στον τόπο καταγωγής της Έλενας, στην Οξιά Καρδίτσας. Βέβαια, σύμφωνα με το δημοσίευμα συζητιέται και το ενδεχόμενο της Αίγινας, τόπου καταγωγής του Ανδρέα Καψάλη, αλλά και της Αθήνας που θεωρείται πιο πιθανό για να μην κουράσουν τους καλεσμένους που έρχονται από μακριά με μετακινήσεις.

 Ο ένας από τα αδέρφια του γνωστού πολιτικού μηχανικού μένει με την οικογένεια του στη Βραζιλία, ενώ η Έλενα έχει συγγενείς που μένουν στη Σουηδία. Με το καλό!
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.