Nέο πρόσωπο εμπλέκεται στη δολοφονία του Φύσσα

Nέο πρόσωπο εμπλέκεται στη δολοφονία του Φύσσα
Διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Εκτός από τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής των οποίων ήρθη η ασυλία και θα περάσουν την πόρτα του ανακριτικού γραφείου στις 25 Νοεμβρίου, ακόμη ένα πρόσωπο καλείται σύμφωνα με πληροφορίες σε απολογία από τις εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου. 

Το όνομα του προέκυψε μετά την επεξεργασία στοιχείων από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα σε συνδυασμό με άλλες μαρτυρικές καταθέσεις. Την ίδια ώρα πάντως συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων από τις ανακρίτριες που αναζητούν στοιχεία για κάθε αξιόποινη συμπεριφορά η οποία ενδεχομένως στοιχεοθετεί το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης. 

Πολιτικοί και αιρετοί - εντός και εκτός Αθηνών - οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε διάφορα περιστατικά που έχουν καταγραφεί με πρωταγωνιστές βουλευτές ή μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν εξεταστεί ως μάρτυρες από τις δικαστικές λειτουργούς. 

Από το ανακριτικό γραφείο έχουν περάσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 40 μάρτυρες, που προέρχονται από διάφορους χώρους- ιδιώτες, πολιτικοί, θύματα επιθέσεων - καταθέτουν όσα γνωρίζουν εξ ιδίας αντίληψης για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Το πρωί κλήθηκε και κατέθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος - όπως δήλωσε- περιέγραψε συγκεκριμένα περιστατικά που δείχνουν την εγκληματική δράση της οργάνωσης. 
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.