ΣΟΚ: Παντρεύτηκαν χωρίς να ξέρουν ότι είναι δίδυμα αδέρφια!

Υιοθετήθηκαν από διαφορετικές οικογένειες και έζησαν όλοι τους τη ζωή αγνοώντας ο ένας την ύπαρξη του άλλου...

O λόγος για δύο δίδυμα αδέρφια που κάποτε οι δρόμοι τους συναντήθηκαν, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν χωρίς να γνωρίζουν το δεσμό που τους ένωνε.

"Γνωρίστηκαν πολύ αργότερα στη ζωή τους κι ένιωσαν ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλο" εξήγησε ο Βρετανός δικαστής που ωστόσο αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο των δυο αδελφών.

Η σοκαριστική ανακάλυψη έγινε στη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με την ένωση Ενηλίκων που Έζησαν ως Υιοθετημένα Παιδιά (NORCAP) της Βρετανίας, το ζήτημα υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να γνωρίζουν για τους φυσιολογικούς τους γονείς.

Οι ψυχολόγοι της Ένωσης εξηγούν πως είναι πολύ φυσικό άνθρωποι με βιολογικό δεσμό να νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον την οποία μπορούν να παρερμηνεύσουν ως ερωτική έλξη.

"Όταν δεν γνωρίζουμε τη βιολογική μας σχέση, είναι φυσικό φαινόμενο η έλξη προς ανθρώπους που μας μοιάζουν" εξηγούν στο BBC. "Kαι φυσικά κανείς δεν μας μοιάζει περισσότερο από τα ίδια μας τα δίδυμα αδέλφια", προσθέτουν. Παρ' ότι η περίπτωση των δυο δίδυμων αδελφών είναι εξαιρετικά σπάνια, δεν είναι η μοναδική.

24wro.eu
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.