Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ


Για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και τις απόψεις του με τη θρησκεία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αγαπημένος ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου.

«Θέλω να είμαι μαζί της μια ζωή. Από εκεί και πέρα είμαι κατά των θεσμών και της εκκλησίας. Δεν μου αρέσουν αυτά που μας έχουν φορέσει τόσα χρόνια οι θρησκείες» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 

«Όχι. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία. Δεν το έχω ανάγκη. Σ΄αυτό τον κόσμο ερχόμαστε και φεύγουμε μόνοι. Και αν είμαστε τυχεροί στο μεσοδιάστημα, μπορεί να συναντηθούμε με τον άνθρωπο της ζωής μας. Έπειτα δεν υπάρχει τίποτα. Εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος.», τονίζει ο γοητευτικός πρωταγωνιστής.

«Ναι. Οι άνδρες κλαίνε. Οι λιπόψυχοι και οι δειλοί δεν κλαίνε για να μην εκτεθούν. Ο γενναίος θα κλάψει, θα τσαλακωθεί. Ο δειλός θα τρομάξει. Εγώ προτιμώ να πεθάνω όρθιος παρά γονατισμένος.», καταλήγει ο Μάριος Ιορδάνου, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.