Και όμως είναι η...

Μαρία Μπεκατώρου
Ποιος θα μπορούσε να την αναγνωρίσει τώρα που έχει κατάξανθα μαλλιά;...
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά το μόνο που έχει μείνει αναλλοίωτο πάνω της είναι το λαμπερό της χαμόγελο και η πάντα θετική της διάθεση.
Δεν είναι άλλη από την Μαρία Μπεκατώρου που στις αρχές των '90s είχε κόκκινα μαλλιά, πολύ πιο κοντά από ό,τι τώρα. Εκείνο το κορίτσι του Τηλεάστυ που έδινε τη δική της νότα χαρά στο πρωινό του τηλεθεατή έχει αλλάξει πολύ από τότε, όμως μόνο εξωτερικά και στα χρώματα γιατί στην πραγματικότητα παραμένει εκείνο το γλυκό κορίτσι που χαμογελούσε συνεχώς και ήταν η χαρά της ζωής. Η Μαρία, ως γνωστόν ξεκίνησε την καριέρα της από τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και παρουσίαζε πρωινή εκπομπή από την οποία πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου που σήμερα βλέπουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στις μαρκίζες των νυχτερινών κέντρων Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ρέμος, Βανδή, Θεοδωρίδου, Κουρκούλης, Πλούταρχος και τόσοι άλλοι, πέρασαν από το πλατό της εκπομπής της για να τραγουδήσουν τα πρώτα τους τραγούδια και να τους μάθει ο κόσμος.

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.