Χρήστος Φερεντίνος: "Στην TV λειτουργώ σαν πιλότοs.

ferentinos-300x190
Ο Χρήστος Φερεντίνος φέτος παρουσίασε ένα από τα ελάχιστα επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, το «Άκου τι είπαν» και σίγουρα είναι ο καταλληλότερος για να μιλήσει για την απόφαση των καναλιών να σταματήσουν να επενδύουν σε αυτά εδώ και καιρό.

«Τώρα θα αρχίσουν να επενδύουν πάλι» λέει ο παρουσιαστής και συνεχίζει: «Έτσι συμβαίνει όταν κάτι πηγαίνει καλά. Διανύουμε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, και αυτό έχει σαν συνέπεια να είναι πάρα πολύ μαγκωμένοι όλοι στο να επενδύουν σε τηλεπαιχνίδια, τα οποία είχαν υποστεί μία κάμψη τα τελευταία χρόνια. Όμως, η κίνηση που έκανε ο Alpha με το καθημερινό παιχνίδι στο lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αποδείχτηκε ιδιαίτερα έξυπνη τελικά».


Βάζετε δικά σας στοιχεία σε τόσο συγκεκριμένα φορμάτ. Πόσο δύσκολο είναι;


«Δεν είναι θέμα δυσκολίας. Είναι θέμα χαρακτήρα και του τρόπου που δουλεύω. Σε κάθε εκπομπή που αναλαμβάνω, γίνεται μία συγχώνευση του κόνσεπτ με εμένα. Λειτουργώ σαν πιλότος που δεν διεκπεραιώνει απλά κάποιες εντολές, αλλά βάζει τον χαρακτήρα του, τις γνώσεις του, την εμπειρία του, τον αυθορμητισμό του».
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.