Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε να σταματήσουν το "Νικ O' Κλοκ"

Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε να σταματήσουν το "Νικ O' Κλοκ"
Συνέντευξη στο "Thesout" παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό του για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός τόνισε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συνδυάσει τις δύο εκπομπές που είχε αναλάβει στον Αlpha και τόνισε: «Φυσικά! Έπρεπε να το κάνω, για να το καταλάβω. Μπορεί, ακουστικά, να μη μου φαινόταν. Έλεγα, "εντάξει, είναι μια φορά την εβδομάδα το "Νικ O' Κλοκ", το "Δέστε τους" είναι καθημερινό και είναι μια εκπομπή που γνωρίζω. Το θέατρο, το ζόρι του είναι ουσιαστικά οι πρόβες. Μετά, πας στη παράσταση και παίζεις". Μου φαινόταν πιο απλό στο μυαλό μου. Αλλά, δεν ήταν καθόλου!».

Ο Νίκος Μουτσινάς σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα ήθελε να συνεχιστεί το "Νικ Ο' Κλοκ" αποκαλύπτει πως ο ίδιος ζήτησε να σταματήσει η εκπομπή και τόνισε: «Όχι! Γι αυτό και ζήτησα από το κανάλι, να μην συνεχιστεί. Δεν γινόταν άλλο. Δεν μπορούσα άλλο».
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.