Δείτε ποια ΣEΞΟΒΟΜΒΑ θα παίξει στο "Κάτω Παρτάλι"! ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι έτοιμη να κάνει το δικό της guest στην πετυχημένη και πολυσυζητημένη σειρά παίζοντας σημαντικό ρόλο που… θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας αν γίνει το δικό της! 
Όπως δήλωσε και η ίδια στο tvzapping: «Είμαι τρισευτυχισμένη που λαμβάνω μέρος στο Κάτω Παρτάλι, γιατί εκτός από το γεγονός ότι 

συμμετάσχω σε μια παραγωγή που μου αρέσει πολύ, νιώθω σαν να πήγα όχι σε γύρισμα, αλλά για καφέ με πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους, όπως τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο παίζουμε μαζί στην θεατρική παράσταση Άνδρες έτοιμοι για όλα. Ο ρόλος της Ζωής που παίζω είναι ιδιαίτερος καθώς είμαι στην ουσία το «δόλωμα» προκειμένου να παγιδεύσουν οι Κατωπαρταλιώτες τον Κωνσταντίνο και να τον κάνουν με τον τρόπο τους να μείνει αιωνίως στο μυστηριώδες χωριό. Δεν θα σας πω περισσότερα γιατί θα προδώσω τη συνέχεια της ιστορίας που προβλέπεται άκρως συναρπαστική και χιουμοριστική. Το γύρισμά μας ήταν και αυτό..σουρρεαλιστικό μπορώ να πω, όπως και όλη η σειρά και το απόλαυσα πολύ».
Το σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε για την συνέχεια!


loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.