ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ !! Δείτε τις απίστευτες πλαστικές που κάνουν στη Νότια Κορέα - ΦΩΤΟ

Όταν αποφασίζει κάποιος να κάνει πλαστική ελπίζει να βελτιώσει την εμφάνισή του...
Αυτό που δεν περιμένει όμως είναι να γίνει αγνώριστος! 

Οι πλαστικοί χειρουργοί στη Νότια Κορέα είναι τόσο επιδέξιοι όμως που χρειάζεται να δώσουν στους ασθενείς τους πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ποιοι είναι!

Όσοι ταξιδεύουν από άλλες χώρες για να υποβληθούν σε πλαστική στη Νότια Κορέα αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την επιστροφή τους, καθώς δεν μπορούν να περάσουν από τον έλεγχο διαβατηρίων, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Kotaku.


Έτσι, αρκετές κλινικές χορηγούν «πιστοποιητικό αισθητικής επέμβασης» ώστε οι ασθενείς να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Το πιστοποιητικό αναφέρει τον αριθμό διαβατηρίου του ασθενούς, το όνομα του νοσοκομείου στο οποίο πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, καθώς και τη διάρκεια της επίσκεψης του ασθενούς στη χώρα.


Αν και οι Κορεάτες γιατροί γνώριζαν το πρόβλημα εδώ και χρόνια, η έκδοση πιστοποιητικών άρχισε να εφαρμόζεται μόλις πρόσφατα ώστε να διευκολυνθούν οι διαδικασίες στο αεροδρόμιο.


Σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών, η Νότια Κορέα έχει αναδειχθεί στη Μέκκα της πλαστικής χειρουργικής, καθώς εκεί πραγματοποιείται ο μεγαλύτερος αριθμός αισθητικών επεμβάσεων κατά κεφαλήν (1 στους 77 κατοίκους).
onmed.gr
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.