JENNIFER ANISTON-JUSTIN THEROUX: KΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!


Φήμες υπήρχαν ότι βρίσκονται στα χωρίσματα. Ωστόσο, οι κοινές εμφανίσεις τους όπου είναι όλο χαμόγελα και φήμες διασκέδασαν τις εντυπώσεις. 

Τώρα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να σώσει τη σχέση του και μάλιστα επισκέπτεται και σύμβουλο ώστε να τους βοηθήσει να θέσουν τις προτεραιότητές τους και τις βάσεις για μία επιτυχημένη σχέση.

Καθώς είχαν βάλει τον γάμο τους στον πάγο όλο και περισσότερο κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο τώρα οι δύο σταρ δεσμεύτηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο να διαθέσουν περισσότερο χρόνο στη σχέση τους μέσα στο 2014. 

Τους τελευταίους μήνες πέρασαν αρκετό χρόνο χωριστά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και γι' αυτό θέλησαν να αποδράσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων από τη Νέα Υόρκη, με προορισμό το ηλιόλουστο Μεξικό.

Αρραβωνιασμένοι από τον Αύγουστο του 2012, έβαλαν τα  σχέδια του γάμου τους στην αναμονή, αν και πλέον, σύμφωνα με φίλους τους, ο Justin είναι ενθουσιασμένος γάμος να γίνει μέσα στο 2014, απλώς θα είναι πιο αυθόρμητο και ανοργάνωτο από αυτό που επιθυμούσαν αρχικά.

Όσο για την Jennifer, εκείνη δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς, όπως είχε πει σε συνέντευξη Τύπου, ήδη αισθάνεται παντρεμένη με τον αγαπημένο της και μάι τελετή δεν θα αλλάξει τα συναισθήματά της ή τη σχέση της.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.