ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ.


Η ηθοποιός παραδέχεται πως χρειάστηκε να ξαπλώσει στο ντιβάνι το ψυχολόγου καθώς για ένα διάστημα περνούσε κρίσεις πανικού. 

«Η αφορμή για να απευθυνθώ σε έναν ειδικό ήταν οι κρίσεις πανικού που πάθαινα πέρσι, κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπά τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα σπάσει, ίδρωνα, πίστευα ότι δεν θα αντέξω να βγάλω όλη την παράσταση και ότι, από λεπτό σε λεπτό, θα καταρρεύσω» αποκαλύπτει στο περιοδικό Down Town Κύπρου και συνεχίζει: 

«Όλο αυτό βέβαια, όπως μου εξήγησε ο παθολόγος, ξεκίνησε από την πολλή δουλειά και από την ψυχική, αλλά και σωματική κόπωση που αισθανόμουν. Ωστόσο, μιλώντας με τον ψυχαναλυτή μου, ανακάλυψα ότι σχετιζόταν με το ότι δεν είχα άμεση επαφή με τα συναισθήματά μου. Ό,τι κι αν συνέβαινε στη ζωή μου, εγώ πάντα ήμουν με το χαμόγελο στα χείλη. 

Δεν ανοιγόμουν, παρά σε ελάχιστα άτομα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή όλα αυτά τα συναισθήματα να σκάσουν σαν βόμβα! Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι ότι, αντί να λύσουμε τα προβλήματά μας, τα βάζουμε κάτω από το χαλί, μέχρι που τελικά αυτά έρχονται και μας χτυπούν την πόρτα και μας λένε «εδώ είμαστε»".
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.