ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: «ΕΙΜΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ»


Οι περιπέτειες του Λάκη Γαβαλά δεν λένε να τελειώσουν. Μετά από αρκετές συλλήψεις, οι περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη καλά κρατούν! Εκείνος, όμως, δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι το κατάστημά του στο Κολωνάκι, για το οποίο αναφέρει: «Ένα ιδιόκτητο 4ώροφο που το παραχώρησα στο κράτος αλλά το κράτος δεν το ήθελε».

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν βγήκε καλύτερος άνθρωπος από τη φυλακή αλλά «πιο πονηρός και αθυρόστομος». Και συνεχίζει: «Σήμερα διάβασα ένα μήνυμα μου που έλεγε: ό φτωχός όταν πτωχεύει παραμένει φτωχός ενώ ο πλούσιος πτωχεύει και ξαναγίνεται'. Προφανώς αυτός που μου το έστειλε αναφερόταν στο ότι ετοιμάζομαι να ανοίξω και πάλι το κατάστημά μου. Αυτό που θέλω λοιπόν να πω στον κόσμο είναι το εξής: εγώ πίστεψα πάρα πολύ σε μία χώρα που αποδείχθηκε ότι έχει να μου προσφέρει μόνο τα ξεφτιλίκια που κάνουν οι πολιτικοί στα τηλεοπτικά παράθυρα. Από 'κει και μόνο καταλαβαίνει κανείς ποιος διοικεί αυτή τη χώρα. Εγώ όποτε βγήκα στην τηλεόραση το έκανα μόνο για τη δουλειά μου οπότε, δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν παρά μόνο στον ηλίθιο εαυτό μου».

Όπως λέει στο ένθετο TV Glam του «Ελεύθερου Τύπου»: «Κι εγώ ένας λεβέντης είμαι που επένδυσε σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Και επειδή μια ζωή ήμουν λεβέντης, έτσι λεβέντικα έκανα και τη φυλακή μου». 

Η συμμετοχή του στο «Dancing with the Stars» είναι για αυτόν κάτι σαν ψυχοθεραπεία, αφού ολοκληρώνει τη συνέντευξή του, τονίζοντας: «Κάνω restart που λένε. Η ζωή μου πριν από πολλά χρόνια, ήταν οι σπουδές μου, ο χορός και η εκπαίδευσή μου στην αισθητική. Ακριβώς τα ίδια πράγματα κάνω και τώρα».
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.