ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΦΩΤΗ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Μπορεί να είναι τηλεοπτικό ζευγάρι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα να είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, όμως πώς γνωρίστηκαν αλήθεια;

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτειπώς έφτασε η ίδια και ο Φώτης Σεργουλόπουλος να γίνουν αχώριστοι.


 Η ίδια γυρνά τον χρόνο πίσω και θυμάται την πρώτη φορά που συνάντησε τον Φώτη. 


Ήταν το 1987 όταν και οι δύο προσπαθούσαν να βρουν δουλειά ως ηθοποιοί. Όπως αποκαλύπτει η Μαρία, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα σεμινάριο για σκηνοθεσία.


 Ποια ήταν όμως η πρώτη της εντύπωση; «Ένα πολύ γλυκό αγόρι, ευγενικό, με χιούμορ. Με τον Φώτη είχαμε από την αρχή έναν κοινό κώδικα. Η σχέση μας εξελίχθηκε σταδιακά» παραδέχεται η παρουσιάστρια στο people και συνεχίζει:


 «Μας πήρε ένα-δυο χρόνια για να δέσουμε. Στην αρχή μιλούσαμε στο τηλέφωνο, είχαμε μια παράλληλη ζωή. Σιγά σιγά γίναμε σχεδόν απαραίτητοι ο ένας στον άλλο, γιατί είχαμε και οι δύο αγοραφοβία». 


Το 1998 ξεκίνησε και η τηλεοπτική τους συνεργασία όταν άρχισαν να παρουσιάζουν μαζί το «Κάτσε καλά» που μέχρι τότε παρουσίαζε ο Φώτης με την Άννα Δρούζα. 


«Είχα αρχίσει να κουράζομαι λίγο με τη διεύθυνση του περιοδικού, επειδή ήταν πολύ σκληρή και απαιτητική δουλειά» θυμάται η Μαρία και συνεχίζει: «Δέχθηκα με χαρά την πρόταση του Φώτη και πήγα στον ΑΝΤ1 να κάνω το δοκιμαστικό».
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.