Φόνος στο Rally Baja 1000

Ο ταλαντούχος Αμερικανός αναβάτης Rally και Enduro Kurt Caselli σκοτώθηκε από πτώση στο 46o Ράλυ Baja 1000.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, κάποιοι θεατές είχαν ορθώσει μέσα στη διαδρομή ένα εμπόδιο ή κάποιο είδος παγίδας, προκαλώντας την πτώση και τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αν οι πληροφορίες αληθεύουν, πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης, τον πρώτο τέτοιου είδους μέσα σε ειδική αγώνα!

Κατά πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο 30χρονος Caselli συμμετείχε κανονικά στον παραδοσιακό ετήσιο αγώνα που διεξάγεται στην Έρημο Baja, στη δυτική ακτή του Μεξικού.

O Caselli είχε σκληρή μάχη για τη νίκη με τον Johnny Campbell, αναβάτη της JCR Honda και προηγείτο, όταν στο 796ο μίλι έπεσε στην παγίδα των «θεατών». Υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

O Caselli ήταν ένας από τους 3 αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ στο Rally Dakar 2014 --και ο πλέον ελπιδοφόρος αναβάτης από τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.

Εξέπληξε πέρυσι το παγκόσμιο στερέωμα των Rally όταν αντικατέστησε τον τραυματία Marc Coma στην ομάδα της ΚΤΜ και στην πρώτη του εμφάνιση στο Dakar κέρδισε δύο ειδικές. Ήταν ήδη ένας θρύλος των Rally στις ΗΠΑ και περνώντας τον Ατλαντικό αναμενόταν να κάνει μια δεύτερη λαμπρή καριέρα ως μέλος της αγωνιστικής ομάδας της ΚΤΜ, της πλέον αποτελεσματικής ομάδας το Παγκοσμίου σε χωμάτινους αγώνες.

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. Πρώτο μετέδωσε την είδηση από «ασφαλείς πηγές» το online περιοδικό «Cycle News».
tromaktiko
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.