Φωτογραφία ντοκουμέντο στο «ΕΘΝΟΣ» του Σαββάτου:Ο Χρήστος Παππάς ντυμένος Ναζί

papasΟριστικό και αμετάκλητο τέλος σε όλες τις απόπειρες παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης που συνιστούν παράλληλα χυδαία προσβολή των δημοκρατικών της παρακαταθηκών, για τις στοχεύσεις και την πραγματική φύση της εγκληματικής -κατά το εισαγγελικό πόρισμα- οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», βάζουν αύριο οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Εθνος.
Αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα, εμφανίζουν τον θεωρητικό της Χρυσής Αυγής και κρατούμενο από σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού Χρήστο Παππά, ενδεδυμένο τη στολή της χιτλερικής φρίκης.
Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ διαλύει κάθε αμφιβολία για την ουσία του ναζιστικού μορφώματος και την ιδιοσυστασία των έγκλειστων, πλέον, πρωταγωνιστών του.
papas1
Δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο φύλλο του Εθνους και αποτελεί μία ακόμη - και όχι την τελευταία- αποκάλυψη στη σωρεία των ντοκουμέντων και ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα οποία ξεσκέπασαν το ναζιστικό, ρατσιστικό και έμπλεο μισαλλοδοξίας «αυγό του φιδιού». Στο Εθνος του Σαββάτου: Ο «καλός στρατιώτης» Χρήστος Παππάς με τα άμφια των Ναζί
Ενώπιον των εισαγγελέων και των ανακριτικών αρχών, αρχηγοί, υπαρχηγοί και εκτελεστικά όργανα της Χρυσής Αυγής, απαρνούνται κάθε... υπόνοια ναζισμού και ρατσισμού.
papas2
Και έχουν κατα περίπτωση το θράσος να δηλώνουν απλοί «πατριώτες».
Ιδού λοιπόν ο «καλός στρατιώτης» Χρήστος Παππάς με τα άμφια του ναζισμού.
Για να τελειώνει κάθε ψευδαίσθηση.
ΕΘΝΟΣ
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.