Ρεπόρτερ του Star δεν ξέρει ότι είναι στον αέρα και αρχίζει να τα «χώνει» - Η αντίδραση της Τσαπανίδου [video]

media-280-290
Μια αμήχανη στιγμή είχε στον αέρα της εκπομπής της σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με την ρεπόρτερ του Star στη Θεσσαλονίκη...


Το Live U της Πόπης Τσαπανίδου συνδέθηκε με τη συμπρωτεύουσα, καθώς υπήρχε εκείνη την ώρα σε εξέλιξη συγκέντρωση των παραγωγών λαϊκών αγορών. Και ενώ λάμβαναν κανονικά εικόνα από το λινκ, με τον ήχο δεν λειτουργούσαν όλα ρολόϊ.

Η ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη δεν άκουγε την παρουσιάστρια και αφού το διευκρίνισε άρχισε να δίνει το ρεπορτάζ. Συνεχίζοντας, προφανώς, να μην έχει ήχο από το κανάλι και πιστεύοντας ότι δεν βρίσκεται στον αέρα, η δημοσιογράφος από τη συμπρωτεύουσα ακούγεται να αναρωτιέται κάποια στιγμή: «Καλά μας δουλεύουν;».

«Οχι, δεν σας δουλεύουμε. Ραλιώ, δε σας δουλεύουμε και είμαστε στον αέρα» έσπευσε να απαντήσει γρήγορα γρήγορα η Πόπη Τσαπανίδου, για να προλάβει τα... χειρότερα λέγοντας μάλιστα ότι «φαντάζομαι ότι το λέει σε εμάς. Προτιμώ δηλαδή να το λέει σε εμάς».

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.