Κρίση; Ποια Κρίση;Δείτε τί έγινε στην πρεμιέρα Πλούταρχου- Παντελίδη στο Teatro!

Κρίση; Ποια Κρίση;;; Δείτε τί έγινε στην πρεμιέρα Πλούταρχου- Παντελίδη στο Teatro!Στιγμές βγαλμένες από το παρελθόν... Εικόνες που έκαναν τον Γιάννη Πλούταρχο να πει μέσα από την καρδιά του ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον αποθέωσε. ...

Το Teatro φόρεσε τα καλά του και υποδέχτηκε το καλό παιδί της δισκογραφίας σε μια εμφάνιση και ένα πρόγραμμα που γύρισε τον Γιάννη σε παλμό και ενέργεια 15 χρόνια πριν. Τις ημέρες που έκανε το ξεκίνημά του στην παραλιακή και βούλιαζε όποιο μαγαζί εμφανιζόταν. Τα λουλούδια που πήρε μαρτυρούν την αγάπη του κόσμου και την επιθυμία του να δείξει πόσο τον εκτιμά σε μια εποχή δύσκολα οικονομικά. Ο Κώστας Μπερτάκης έκανε την κίνηση ματ με τον Γιάννη Πλούταρχο να συνεργάζεται με τον Παντελή Παντελίδη και όχι μόνο δικαιώθηκε, αλλά τρέχει ολοταχώς για ένα μοναδικό ρεκόρ να δουλεύει ένας επιχειρηματίας δυο σχήματα παράλληλα μιας και το Fantasia ξεκινάει 16 Μαίου με Μαζωνάκη - Πάολα παράλληλα με το Teatro.

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.