Πατέρας είχε βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του για να την βλέπει πως κάνει ΣEΞ!!!

Ομολόγησε εθισμό στην πoρνογραφία και καταδικάστηκε
Δεκαπέντε χρονών ήταν η Michaela Smith από την Αλαμπάμα όταν είδε ένα κόκκινο φωτάκι να αναβοσβήνει ανάμεσά στα κύπελλα που κοσμούσαν το εφηβικό δωμάτιό της, τον Απρίλιο του 2011. Κοιτώντας προσεκτικά ανακάλυψε πως ήταν μία μικρή κάμερα!
Τρομοκρατήθηκε, καθώς εκείνη την ώρα γδυνόταν. Η μητέρα της, που βρισκόταν μαζί της στο δωμάτιο, την καθησύχασε λέγοντάς της πως εκείνη την έβαλε εκεί την ώρα που καθάριζε και πως δεν ήξερε πώς να την κλείσει. «Δεν ήθελα να την ανησυχήσω», εξηγεί η Rhonda στη Daily Mail. Μέσα της ωστόσο ανησυχούσε ήδη για τα χειρότερα. Έτσι μίλησε στην άλλη κόρη της την Janet που 
ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο της που γνώριζε περισσότερα για τις ασύρματες κάμερες και τους υπολογιστές.
Οι φωτογραφίες της Michaela βρέθηκαν αργότερα στον υπολογιστή του ίδιου της του πατέρα! Η σύλληψή του έγινε τον Απρίλιο του 2011 και τον Νοέμβριο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Φυλακίστηκε για έναν χρόνο.
«Αυτός ο άνδρας υποτίθεται πως θα με προστάτευε από τους κακούς του κόσμου… Είχε βάλει αυτή την κάμερα και με παρακολουθούσε για μήνες. Ένιωσα διαλυμένη», περιγράφει η 18χρονη σήμερα Michaela.
Δυσκολευόταν να κοιμηθεί και να φάει, έλειπε συχνά από το σχολείο. Πλούσιοι συγγενείς είχαν βγάλει τον πατέρα της από τη φυλακή με εγγύηση και εκείνη ζούσε με τον φόβο πως θα τον συναντήσει.
Μετά την καταδίκη του η Michaela άρχισε ψυχοθεραπεία και συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις αρνητικές εμπειρίες της για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.
Ο πατέρας της αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Μάρτιο αλλά αντιμετωπίζει νέα ποινή φυλάκισης αν επιχειρήσει να επικοινωνήσει με την κόρη του. Η ρύθμιση αυτή μπορεί να αλλάξει αν η 18χρονη συναινέσει αλλά όπως λέει η ίδια δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Ο πατέρας της ομολόγησε πως ήταν εθισμένος στην πoρνογραφία και πως λυπάται που ο εθισμός του κατέστρεψε την οικογένειά του. Υποστήριξε επίσης πως δεν έχει ξαναπαρακολουθήσει υλικό πορνογραφίας από τότε.
Η Michaela πάντως δηλώνει πως τον συγχώρεσε γιατί η τρομακτική εμπειρία της της επέτρεψε να βοηθήσει άλλα θύματα.
«Έχασα την αθωότητά μου εκείνη τη μέρα», είπε. «Αντιλαμβάνομαι πως ήταν ένα φρικτό αλλά αναγκαίο τίμημα για να βοηθήσω τον μπαμπά μου και να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για να βοηθήσω άλλους. Η θυσία αυτή είχε θετικό αντίκτυπο για τόσους ανθρώπους… Μετά τη φυλάκισή του συνειδητοποιεί τι έκανε λάθος, αυτή η χρονιά στη φυλακή του έσωσε τη ζωή…».
newsbeast.gr
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.