Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής -Δείτε το σε εικόνες...

Μια ονειρεμένη ιδιοκτησία 20 στρεμμάτων στην άκρη του ωκεανού, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, πωλήθηκε προς 120 εκατ. δολάρια, ένα ρεκόρ για τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τον πωλητή του...

Η πώληση του Copper Beech Farm, όπως ονομάζεται, η οποία βρίσκεται στο Γκίνουιτς του Κοννέκτικατ, στα ανατολικά των ΗΠΑ, θεωρείται η πιο ακριβή κατοικία που πουλήθηκε ποτέ στην Αμερική. Αρχικά προτάθηκε το 2013 για 190 εκατ. δολάρια.
Εχει 1.256 τ.μ, κατασκευάστηκε το 1898 και έχει στυλ «γαλλικής αναγέννησης». Διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και 10 τζάκια, μια βιβλιοθήκη, ένα σολάριουμ, μια κάβα κρασιών και μια πτέρυγα όπου διαμένει το προσωπικό. Η ιδιοκτησία αριθμεί επίσης δύο νησιά, πάνω από 1,5 χλμ παραλία, ένα γήπεδο τένις με γκαζόν, μια πισίνα μήκους 22 μέτρων, ένα σπα, καθώς και θεαματικούς κήπους με θέα τον ωκεανό.
Το όνομα του νέου ιδιοκτήτη δεν έγινε γνωστό. Το προηγούμενο ακριβότερο σπίτι των ΗΠΑ ήταν μια κατοικία στο Σίλικον Βάλεϊ, στην Καλιφόρνια, που πουλήθηκε για 117,5 εκατ. δολάρια.








loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.