Κλεμμένα Όνειρα: Ένας - ένας αποχωρούν οι πρωταγωνιστές...

Μετέωρο είναι το μέλλον της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» αφού εκτός από τα οικονομικά προβλήματα, οι πρωταγωνιστές της, ένας- ένας αποχωρούν.
Την ώρα που το κανάλι και η εταιρία παραγωγής «Άνωση» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, το καστ των ηθοποιών όλο και μειώνεται.
Μετά την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία δήλωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά, δύο ακόμη πρωταγωνιστές ξεκαθάρισαν ότι ακόμη κι αν συνεχιστεί η σειρά την επόμενη σεζόν, αυτοί δεν θα συμμετέχουν.
Ο λόγος για τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο οποίος τους επόμενους μήνες θα εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία δήλωσε ότι έχει κουραστεί από τα καθημερινά γυρίσματα και επιθυμεί να αποχωρήσει.
Την ίδια στιγμή, το κανάλι ζητά από την εταιρεία παραγωγής να συνδράμει οικονομικά, ενώ η Άνωση πετά το μπαλάκι στο κανάλι, ζητώντας διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει το απαιτούμενο μπάτζετ για μια καθημερινή παραγωγή. Η τελική απόφαση είναι πλέον θέμα ημερών.
Πηγή: Real Life
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.