Η ΒΙΚΥ ΒΟΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Με φόντο την πανέμορφα στολισμένη Νέα Υόρκη και παρουσία μόνο των οικογενειών τους πρόκειται να παντρευτούν την περίοδο των γιορτών με πολιτικό γάμο η Βίκυ Βολιώτη  και ο σύντροφός της Σίμος Σαρκετζής. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ανδρέα Δερμιτζάκη για την εφημερίδα Real Life το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίστηκε μέσα από τη δουλειά, μιας και οι δύο υπηρετούν με συνέπεια εδώ και χρόνια τον καλλιτεχνικό χώρο.

 «Η Βίκυ και ο Σίμος πήραν την απόφαση να παντρευτούν στη Νέα Υόρκη, καθώς είναι μια πόλη που αγαπούν πολλά και οι δύο», αποκαλύπτει στη Real Life  στενός φίλος του ζευγαριού.

 «Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα έχει να κάνει με το γεγονός πως το ζευγάρι δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε δημοσιότητα», αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού.

Είναι γεγονός πως, όσα χρόνια είναι ζευγάρι, είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. 

Ακόμα και στις θεατρικές πρεμιέρες, όπου έδιναν το «παρών» για να τιμήσουν στενούς φίλους τους από τον χώρο της υποκριτικής, φρόντιζαν να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, ώστε να μην δίνουν τροφή για σχόλια και απέφευγαν τα κοινά ενσταντανέ στον φακό. Γι΄αυτό και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Με το καλό!
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.