Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, σήμερα.

Στην Αττική. ηλιοφάνεια, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 21 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Κυριακή

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή, οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και στα βόρεια.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Tromero.eu

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.