Πώς είναι σήμερα ο Τεό Θεοδωρίδης, τρεις μήνες μετά την ΦΥΛΑΚΗ; (PHOTOS)

Πώς είναι σήμερα ο Τεό Θεοδωρίδης, τρεις μήνες μετά την ΦΥΛΑΚΗ; (PHOTOS)
Είναι ίσως ένα από τα ομορφότερα μοντέλα που πέρασαν από τις πασαρέλες και κατάφερε να έχει διεθνή αναγνώριση. ....
Ο Τεό Θεοδωρίδης μετά την καταδίκη του σε 18 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών και την παραμονή του για έξι χρόνια στη φυλακή, είναι εδώ και λίγο καιρό ελεύθερος και πάλι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Με τους λιγοστούς φίλους που τον στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και να κάνει μία νέα αρχή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που πραγματικά προκάλεσε σοκ στους καλλιτεχνικούς και όχι μόνο κύκλους και είχε πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο αναβλήθηκε τελικά για το Μάρτιο. Ο ίδιος μάλιστα ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό τους φίλους του αφού τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση και τις θετικές σκέψεις που κάνουν για εκείνον και είχε γράψει μόλις αποφυλακίστηκε:
«Dear friends, first of all I deeply thank you for sending me your positive thoughts and wishes. As you may have heard there was a national strike in Greece for once again . Due to this, the court of appeal has been postponed for late March. I am grateful for your interest and your support all these years».

Στο πλευρό του, από την πρώτη στιγμή, η καλή του φίλη και συνάδελφος από πολύ παλιά η Βίκυ Κουλιανού και ο Παντελής Μήτσου πασίγνωστος επιχειρηματίας και σχεδιαστής ο οποίος δε σταμάτησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να έχει επικοινωνία με το μοντέλο. Ήταν εκεί την πρώτη ημέρα που ο Τεό αποφυλακίστηκε. Μιλά στο protothema.gr για τον Τεό και τη ζωή του σήμερα.

1

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.