Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου: "Περπατούσα με μαγιό σε μια παραλία, ήταν ένας νεαρός από πίσω και μου..."!!!

Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου: "Περπατούσα με μαγιό σε μια παραλία, ήταν ένας νεαρός από πίσω και μου..."!!!
«Περπατούσα με μαγιό σε μια παραλία της Χαλκιδικής, ήταν ένας νεαρός από πίσω και μου λέει...»...

Στο περιοδικό LIKE και την Φανή Πλατσατούρα μιλάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου κι εξηγεί για πιο λόγο δεν πρόκειται να κάνει ποτέ αισθητική επέμβαση.

Θα τολμούσες να κάνεις μια πλαστική επέμβαση;

Γενική νάρκωση δεν μπορώ να πάρω. Το καταλάβαμε όταν έπρεπε να κάνω εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Δεν ξυπνούσα από τη νάρκωση και χρειάστηκε να μου δώσουν βαριά αντίδοτα. Συνεπώς, γενναίες επεμβάσεις δεν μπορώ να κάνω σε καμία περίπτωση. Σέβομαι, όμως, την επιθυμία κάποιων γυναικών να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις, αν αυτό τις κάνει να νιώθουν καλύτερα. Είναι καθαρά θέμα υποκειμενικής προσέγγισης. Ας μην είμαστε κακοπροαίρετοι κριτές απέναντι στις γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Στο κάτω κάτω, η φιλαρέσκεια είναι κάτι που συνάδει στο γυναικείο φύλο. Και όχι μόνο τελικά... (γέλια)

Ποιο είναι το ωραιότερο κομπλιμέντο που έχεις δεχτεί;
Το καλύτερο σχόλιο το είχα ακούσει πέρυσι. Περπατούσα με μαγιό σε μια παραλία της Χαλκιδικής, ήταν ένας νεαρός από πίσω και μου λέει: "Δηλαδή, ρε κορίτσι μου, πώς ήσουν στα 24 σου, αν τώρα είσαι έτσι"; Το πιο αξιομνημόνευτο σχόλιο, όμως, για εμένα ήταν όταν συνάντησα μια κυρία στο σούπερ μάρκετ που μου είπε "Σας ευχαριστούμε που μας σέβεστε".

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.