Η Τατιάνα Στεφανίδου μιλά για όλα στο People

stefanidou-300x190
Ύστερα από 21 χρόνια καριέρας, η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτει στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα, τι την έκανε να νιώθει ενοχικά, εξομολογείται πως ο σύζυγός της είναι ο ψυχαναλυτής της, αλλά και τι απαιτούν από εκείνη τα παιδιά της Νικόλας και Λυδία. 
Ακόμη αναφέρεται στην περίοδο που βίωσε την νευρική ανορεξία στα 17 της, όταν σπούδαζε χορό στο Αμβούργο, μόνη, χωρίς συγγενείς στη Γερμανία. Με ειλικρίνεια εξομολογείται πως είχε ενοχές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων, όταν έκανε τις gossip εκπομπές, οι οποίες, παρόλο που εκείνη υπέφερε σημείωναν τρομερά νούμερα τηλεθέασης. 
Οι προτάσεις των καναλιών που έπεφταν βροχή για παρόμοια concept, η πιο δύσκολη τηλεοπτική της μετακίνηση, αλλά και η πιο τραυματική της τηλεοπτική εμπειρία.
Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο έρχεται από την προσωπική της ζωή και την αφοσίωσή της στην οικογένεια που δημιούργησε με το Νίκο Ευαγγελάτο. 
Η ίδια δηλώνει πως δεν βγαίνουν ποτέ χωριστά, ότι κανείς δεν μπορεί να εισβάλει στην «φωλιά» του σπιτιού τους, ενώ αναφέρεται και στη σχέση αλληλοεξάρτησης που έχει με τον δημοσιογράφο. «Ο Νίκος είναι ο ψυχαναλυτής μου», λέει αποκλειστικά στο People.


stefanidou-1

loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.