Το βίντεο της Ευαγγελίας Αραβανή που εξόργισε τον Ηλία Βρεττό! [video]

Καλεσμένος στο Πρωινό mou τη Δεύτερα του Πάσχα ήταν ο Ηλίας Βρεττός, Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού "πολιόρκησαν" τον τραγουδιστή με τις ερωτήσεις του για το αν...
σκοπεύει να παντρευτεί με την Ευαγγελία Αραβανή, ενώ του φύλαγαν και μια έκπληξη...

«Δεν το βλέπω για φέτος παιδιά.», απάντησε ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε: «Είμαι σε μια πολύ σοβαρή σχέση, ενδεχομένως να είμαι και σε μια σχέση ζωής. Αυτά δοκιμάζονται καθημερινά. Είμαι με έναν άνθρωπο που ταιριάζουμε, είμαστε καλά, υπάρχει χημεία, δεν υπάρχει γκρίνια, δεν υπάρχουν αρνητικά πράγματα, υπάρχει ισορροπία, υπάρχει ασφάλεια και αν αυτό το πράγμα είναι να πάει παρακάτω θα το δηλώσουμε, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε».

Εκείνη την ώρα έπαιξε ένα βίντεο με την απάντηση της Ευαγγελίας Αραβανή στην ίδια ερώτηση: «Είναι μια σχέση πάρα πολύ όμορφη και ελπίζουμε να είναι σχέση ζωής. Τώρα, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια σχέση. Πάντως, προς το παρόν, ζούμε το τώρα πολύ όμορφα. Αν θα φτάσουμε στο γάμο δεν ξέρουμε, αλλά θέλουμε να έχει μια συνέχεια αυτή η σχέση».

Ποιο ήταν το σχόλιο του τραγουδιστή αμέσως μετά; «Θα ρίξω ξύλο στην παραγωγή γι' αυτό το βίντεο»!


loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.