Έγιναν γονείς δύο μαθητές στην Βρετανία. Δείτε την ηλικία τους!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Βρετανία, η υπόθεση μιας 12χρονης, η οποία έγινε μητέρα. Αυτή και ο σύντροφός της είναι οι νεότεροι γονείς της χώρας. Είναι μόλις 12 ετών και έφερε...
στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο λόγος για μια νεαρή Βρετανίδα η οποία έμεινε έγκυος  από το 13χρονο φίλο της όταν ακόμα ήταν μαθήτρια του δημοτικού.

Οι δύο γονείς, τα ονόματα των οποίων δε δίνονται στη δημοσιότητα επειδή είναι ανήλικοι,  είναι οι μικρότεροι γονείς στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας.
Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν ότι οι δυο νέοι είναι μαζί περισσότερο από ένα χρόνο. "Το δυο παιδιά είναι ερωτευμένα" και σχεδίαζαν να κρατήσουν το παιδί.

Μιλώντας στην Sun είπαν για το ζευγάρι:  "Η μαμά και ο μπαμπάς του μωρού είχαν  μια σχέση για περισσότερο από χρόνο ,  δεν πρόκειται για κάποιο φευγαλέο ειδύλλιο." Η νεαρή μητέρα , που ζει με τη μητέρα της , ελπίζει να επιστρέψει στο σχολείο το Σεπτέμβριο. Αξιοσημείωτο είναι ότι η μητέρα της 12χρονης είναι μόλις 27 ετών και έγινε η νεότερη γιαγιά στη Μεγάλη Βρετανία.
loading...
Share on Google plus

Σχετικά με Unknown

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς για να συνεχίσουμε.Σας ευχαριστούμε.